AQUACARBON multifunkciós réteg szűrő
Aquacarbon
Hasznok és előnyök
A mechanikus szűrő és a víz ízét és szagát javító szűrő tökéletes kombinációja
- A multifunkcionális szűrőréteggel ellátott Aquacarbon szűrő egy innovatív eszköz, amely min. 20 mikrométeres szintig szűri meg a vizet (a haj vastagsága 50 – 100 mikrométer), kiküszöböli a kellemetlen klór szagot, és javítja a víz ízét és tisztaságát
- Teljesen automatikus és karbantartás mentes
- Kezeli a vizet az egész házban
Gazdaságosság és ökológia
- Ökologikus regenerációs rendszer, amely csak vizet használ és nincs szüksége káros vegyi anyagokra
- Nem kell a szűrőelemeket cserélni
- Nem kell palackos vizet vásárolni
- Nagyon alacsony villamosenergia-fogyasztás
Univerzális alkalmazás
- Tökéletes megoldás mind a fő vezetékes vízhez, mind egyedi vízvételezési helyekhez
- Egyedi és műszakilag fejlett szabályozószelep, amely nem csökkenti jelentősen a víznyomást
- Használható kisebb és nagyobb háztartásokban is
- Tökéletes kiegészítője az Aquahome vízlágyító és az Aqua Mix-IN vízkezelő berendezéseknek
Műszaki adatok
Méretek | magasság mm szélesség mm mélység mm |
860 340 260 |
---|---|---|
Térfogat áramlás tartomány | m3/h | od 0,8 do 3,0* |
Teljes szűrőréteg térfogat | liter | 14 |
Az öblítéshez használt víz áramlási térfogata | m3/h | 0,8 |
Üzemi nyomástartomány min/max |
bar | 2,0 – 8,0 |
Csatlakozó átmérő | coll | 1 |
* A víz paramétereitől függően
A szűrő által csökkentett vagy eltávolított szennyeződések
Makromolekuláris szerves vegyületek |
Vinil-kloridok |
Benzol |
Radon |
Metil terc-butil éter |
A szerves vegyületek rosszul oldódnak a vízben |
Ózon |
Sok (54) illékony szerves vegyület (VOC) |
Xilolok |
Klór |
Rovarirtók |
Egyes nehézfémek |
Szén-tetraklorid |
Fenol |
Arzén (korlátozott mennyiségben) |
Metil |
Herbicidek |
Üledék (korlátozott mennyiségben) |
Tetraklór-etilén |
Triklóretán |
A fenti lista nem teljes. A szennyező anyagok tényleges eltávolítása/csökkentése számos tényezőtől függ (az aktív szén típusa, a szennyezettség szintje, pH, hőmérséklet, az érintkezés időtartama stb.). A részletes adatok csak laboratóriumi vizsgálatokkal szerezhetők be.